e173s-2 - dziwna dziwność z zielonym miganiem

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
aero2owicz
Często tu zagląda
Posty: 54
Rejestracja: 09 wrz 2012, 12:38
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

e173s-2 - dziwna dziwność z zielonym miganiem

Post autor: aero2owicz »

Witajcie,
Dziwna dziwność mi się dzisiaj przydarzyła, tj. piszę w trakcie tej "dziwności".
Chodzi o TP-LINK MR3220 i e173s-2 Huawei (ok, niekompatybilny, ale działa w porządku).
Modem zamiast świecić na niebiesko, migał sobie na zielono. Zaczęło mnie to irytować, że jest jakiś problem z połączeniem, miałem go po prostu wyłączyć i włączyć ponownie, ale tknęło mnie, żeby zobaczyć co się dzieje. Wchodzę w logi routera i co widzę: połączenie zestawione od ponad 20 minut.
Ktoś wie o co chodzi z tym miganiem na zielono?
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Nie przejmuj się tym, też tak czasem mam w zgodnym Huawei E353u-2. :)
aero2owicz
Często tu zagląda
Posty: 54
Rejestracja: 09 wrz 2012, 12:38
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: aero2owicz »

aero pisze: Nie przejmuj się tym, też tak czasem mam w zgodnym Huawei E353u-2. :)
Nie przejmuję, tylko że dotychczas wyznacznikiem tego, że jestem połączony, była dioda świecąca na niebiesko. Teraz miga tak, jak przy inicjalizacji modemu, a mimo to jestem podłączony, co wprowadza to trochę zamieszania.

Może aero2 coś pozmieniało u siebie (bo dzisiaj też mi modem miga, a jestem podłączony), bo jadę na tej samej konfiguracji modemu i routera od bardzo dawna.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post