Faea F2

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
tribunal
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 27 sie 2013, 10:11
Lokalizacja: Kielce
Kontakt:

Faea F2

Post autor: tribunal »

Witam serdecznie,

Chciałbym się zapytać, czy telefon Faea F2 będzie działał z aero2? W jego specyfikacji podano WCDMA 900/2100. Jest to dosyć nowy telefon, więc niewiele o nim wiadomo, jeżeli chodzi o działanie z Aero.

A może na forum są jacyś jego użytkownicy?

link do strony producenta

Pozdrawiam!
Nolan
Często tu zagląda
Posty: 184
Rejestracja: 26 lut 2012, 17:17
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Nolan »

Skoro ma WCDMA 900 to nie ma powodu by nie działał ale z chińszczyzną nigdy nie wiadomo. ;)
tribunal
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 27 sie 2013, 10:11
Lokalizacja: Kielce
Kontakt:

Post autor: tribunal »

Nolan pisze: Skoro ma WCDMA 900 to nie ma powodu by nie działał ale z chińszczyzną nigdy nie wiadomo. ;)
No właśnie nigdy nie wiadomo, więc fajnie jakby znalazł się tu na forum jakiś praktyk :)
czamarek
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 05 paź 2012, 18:09
Lokalizacja: z tych
Kontakt:

Post autor: czamarek »

czytałem gdzieś na forum chińskich telefonów ze Aero działa w F2, przejrzyj sam do pewności forum Faea F2
ODPOWIEDZ