Problem z systemem pocztowym forum

Wszystko, co dotyczy działania strony/forum aero2forum.pl. Problemy, sugestie, pytania. Regulaminy oraz ważne ogłoszenia.
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Problem z systemem pocztowym forum

Post autor: spinecki »

Od tej chwili system mailowy forum powinien już działać poprawnie.
W między czasie pojawiły się problemy (mniej więcej od dwóch tygodni),
które powodowały awarię systemu pocztowego forum.

Zatem przez ostatnie 2 tygodnie nie działały:
- maile z potwierdzeniem rejestracji
- maile z ponowną aktywacją konta
- maile do zmiany hasła
- informacje o nowych odpowiedziach w subskrybowanych tematach

Wszystko już wróciło do normy, więc znów można się rejestrować
i normalnie korzystać forum.

Pozdrawiam
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Aha, w razie problemów szukajcie maili w folderze SPAM :)
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
soundplayer
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 05 lip 2013, 13:23
Lokalizacja: Zgierz
Kontakt:

Post autor: soundplayer »

Dokładnie dziś otrzymałem 2 wiadomości do SPAMU o aktywacji konta na forum.
Wcześniej nie dochodziło nic.
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Czyli dziala. Dzieki za info :)
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post