Problemy z rejestracją na forum

Wszystko, co dotyczy działania strony/forum aero2forum.pl. Problemy, sugestie, pytania. Regulaminy oraz ważne ogłoszenia.
jakubd
Stały bywalec
Posty: 490
Rejestracja: 08 lip 2011, 17:31
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Problemy z rejestracją na forum

Post autor: jakubd »

spinecki, jest prośba: zgłosiło się do mnie już 2 użytkowników (i chodzą słuchy o większej ich licznie), którzy mają problem z rejestracją. Sprawdź i/lub daj znać, chętnie pomogę rozwiązać ten problem.
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Nie moga sie zarejestrowac czy nie dostaja mejla z kodem aktywacyjnym?
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Na chwile obecna aktywowalem wszystkie nieaktywne konta (ktore nie kliknely w link aktywujacy w mejlu).

Do osob, ktore mialy taka sytuacje na forum:
Czy sprawdzaliscie czy mejl z kodem aktywujacym przypadkiem nie pojawil sie w spamie?

Do osob, ktore beda mialy problemy z rejestracja w przyszlosci:
Formularz kontaktu jest tu - http://aero2forum.pl/misc.php?page=kontakt
(jest rowniez w stopce strony forum)
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Juz wiem - ustawienia serwera sie zmienily. Teraz powinno byc ok - poprawilem.
Skoro serwer nie dzialal, to pewnie formularz kontaktu rowniez :)

UPDATE:
Taaa... zajrzalem do loga forum i zobaczylem, ze wyslales mejla na ten temat do mnie,
ktory rowniez nigdy nie dotarl.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2011, 21:08 przez spinecki, łącznie zmieniany 1 raz.
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
jakubd
Stały bywalec
Posty: 490
Rejestracja: 08 lip 2011, 17:31
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jakubd »

Czyli teraz powinniśmy być w domu - zrobiłeś próbną rejestrację? w sumie ja też zrobię i dam znać.
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Nie, wystarczylo uzyc formularza kontaktu, przez ktory wyslalem sobie mejla, by w ten sposob sprawdzic ze serwer juz rozsyla wiadomosci.
Niezaleznie rozeslalem tez do wszystkich, ktorzy nie mogli sie aktywowac z powodu braku mejla, info ze juz dziala. I wiadomosc wyszla bez problemu.

Ale dzieki :)
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2011, 23:31 przez spinecki, łącznie zmieniany 1 raz.
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
spinecki
Często tu zagląda
Posty: 209
Rejestracja: 14 lip 2011, 10:24
Lokalizacja: Warszawa, Praga-Południe
Kontakt:

Post autor: spinecki »

Swoja droga - siakies oblezenie forum sie zaczelo :)

Mam wrazenie, ze im bardziej nie mozna bylo sie dostac,
tym wiecej osob probowalo sie zarejestrowac ;)
MODEM: HUAWEI E173U-2 z Play FIRMWARE: 11.126.85.00.209
ROUTER: EDIMAX 3G-6200n FIRMWARE: 2.24p
jakubd
Stały bywalec
Posty: 490
Rejestracja: 08 lip 2011, 17:31
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jakubd »

Super, że udało się rozwiązać problem.
A ruch zaczął się tak duży, że powoli nie daję rady z obsługą bloga :) Ale dzięki temu powstaje coraz więcej przydatnych wpisów na blogu - jak np. ostatni o wyborze modemu.
Mam dzięki temu kilka pomysłów na nowe materiały. Dodałem np. także licznik z informacją, z którego dnia zlecenia obrabia Aero2 - na podstawie zgłoszeń. Więc w świecie UBDI się dzieje :)
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post