Czy Aero2 celowo utrudnia korzystanie z bezpłatnego internetu

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
bolek2004
Początkujący forumowicz
Posty: 22
Rejestracja: 11 sie 2012, 10:37
Lokalizacja: Lublin
Kontakt:

Post autor: bolek2004 »

U mnie też nie działa od wczoraj od jakiejś 20:53. Nie można się połączyć. Tyle że włożyłem dziś kartę do telefonu i internet działa bez problemów więc to może kwestia ustawień. Trzeba przetestować bo może coś w konfiguracji tylko pozmieniali.
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

U mnie też już działa, ale co jest pewne, karty BDI mają najniższy priorytet dostępności, gdy sieć jest przeciążona na maxa, są nie wpuszczane do sieci.

Nie ma się co dziwić, mamy tylko 20% zasobów sieci Aero2, a użytkowników BDi jest już bardzo dużo.
htae356
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 14 lip 2013, 09:51
Lokalizacja: warfszawa
Kontakt:

Post autor: htae356 »

a w kturym miejscu logowania przez auto dhcp wam net zdychal bo mnie od wczoraj nadal nic i nic
zaraz kupie sobie piaty modem i zobaczymi czy czasem niebanuje sie ludzisk przez ich imei
soundplayer
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 05 lip 2013, 13:23
Lokalizacja: Zgierz
Kontakt:

Post autor: soundplayer »

Rano o 8:00 nie można było się w ogóle połączyć.
Teraz działa ale co chwile błędy się pokazują i zrywa połączenie i działa bardzo wolno.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post