huawei E1752
-
- Początkujący forumowicz
- Kontakt:
kto mi pomoze skonfigurowac modem poprzez wymiane email?
Ostatnio zmieniony 14 wrz 13, 16:55 przez pocomispacja, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ustawienia są wpisane prawidłowo. Jeśli modem nie ma sim-locka, a wątpię żeby miał, to powinien się połączyć.
-
- Kontakt:
ten modem ma kilka lat wiec raczej ma simloka tak przypuszczam . wyskakuje mi kilka sieci ale wszystkie sa zabezpieczone hasłęmNolan pisze: Ustawienia są wpisane prawidłowo. Jeśli modem nie ma sim-locka, a wątpię żeby miał, to powinien się połączyć.
Wsadź kartę innego operatora niż Aero i Orange i zobacz, czy dana sieć będzie dozwolona. Jeśli tak, sim-locka nie masz, jeśli nadal będzie zabroniona, to sim-lock jest i będzie trzeba go zdjąć. Wchodzi jeszcze jedna kwestia, że ten modem niekoniecznie może współpracować z Aero. Tu masz zestawienie modemów zgodnych i niezgodnych z Aero2.
Cytat z jdtech.pl:
"Uwaga, wersja E1752 (bez C) występuje w wersji niezgodnej, nieodróżnialnej od zgodnej."
Może to jest właśnie wersja niezgodna?
"Uwaga, wersja E1752 (bez C) występuje w wersji niezgodnej, nieodróżnialnej od zgodnej."
Może to jest właśnie wersja niezgodna?
Jest to możliwe ale może to być tylko kwestia sim-locka.
-
- Kontakt:
a modem huawei E220 ?Nolan pisze: Wsadź kartę innego operatora niż Aero i Orange i zobacz, czy dana sieć będzie dozwolona. Jeśli tak, sim-locka nie masz, jeśli nadal będzie zabroniona, to sim-lock jest i będzie trzeba go zdjąć. Wchodzi jeszcze jedna kwestia, że ten modem niekoniecznie może współpracować z Aero. Tu masz zestawienie modemów zgodnych i niezgodnych z Aero2.
Niezgodny z Aero2, no i ogólnie to antyk.
-
- Kontakt:
wiec jesli mam sim-loka załozonego przez orange to sie nie połańcze z areo 2 tak?Nolan pisze: Jest to możliwe ale może to być tylko kwestia sim-locka.
-