Kilka pytań

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
konrad
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 15 paź 2013, 16:37
Lokalizacja: Bynowo
Kontakt:

Post autor: konrad »

To wie ktoś coś na temat TENDA 3G150B? Łączy się automatycznie z Aero2? Są jakieś problemy z konfiguracją?
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

czy łączy się automatycznie to z tego co mi wiadomo powinien mieć tylko auto conect.
Sprawdź w jakich instrukcjach na necie... lub poczekaj aż ktoś się wypowie :)
:D POMOC = LIKE :D
konrad
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 15 paź 2013, 16:37
Lokalizacja: Bynowo
Kontakt:

Post autor: konrad »

No właśnie szukałem szukałem i nic nie znalazłem :/
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

a po prostu masz taki router już czy chcesz kupić??
bo jak masz to wystarczy popróbować a jak zakupić to dlaczego akurat ten model ??
:D POMOC = LIKE :D
konrad
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 15 paź 2013, 16:37
Lokalizacja: Bynowo
Kontakt:

Post autor: konrad »

nic nie mam, a ten model, bo jest w zestawie na allegro i wychodzi najtaniej
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

oglądałem właśnie te aukcje z tendą i 3131 i nic nie pisze jaki to jest modem czy zwykłe 3131 czy to które potrzebujesz do a2 czyli 3131-s2 (u2) bo tylko ten model 3131 działa z A2.
Niestety w aukcji takiej informacji nie ma i uważaj byś się nie nadział :)

na aukcjach modem 3131-s2 kupisz już od 70zł (kup teraz) w licytacjach od 1zł jak poczekasz może taniej wylicytujesz.
Pamiętaj by modem nie miał SIMLOCKA.

router mr3220 kupisz od 80zł (nowy) od 45 (używka) i napewno będzie działać.

Więc razem około 160-180zł za nowy zestawik na aukcjach kupisz :) więc czasem te kilka zł więcej a nie będziesz mieć problemów :)
Lecz to Twoja decyzja
:D POMOC = LIKE :D
konrad
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 15 paź 2013, 16:37
Lokalizacja: Bynowo
Kontakt:

Post autor: konrad »

gdybym znalazł za 180 to bym na pewno kupił bo byłby jeszcze taniej niż ten z tendą;
a gdzie znajdę (link jak można) tak tanio jak ty podajesz router i modem? (najlepiej żeby była możliwość za pobraniem :) )

PS znalazłem coś takiego allegro - link
Ostatnio zmieniony 19 paź 2013, 11:22 przez konrad, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

ok ale kto każe Ci kupować na jednej aukcji zestaw kup osobno tam gdzie najtaniej znajdziesz za zestaw zawsze przepłacisz bardziej.
Na stronie cybertech.com ja kupowałem 90za modem i 90 za router tylko musisz do nich napisać lub zadzwonić bo na stronie mają inne ceny.
:D POMOC = LIKE :D
konrad
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 15 paź 2013, 16:37
Lokalizacja: Bynowo
Kontakt:

Post autor: konrad »

w zestawie wychodzi taniej, bo chcę przesyłkę pobraniową
czy to na pewno ta strona?
na końcu jeszcze jest .pl ;) znalazłem to modem i router ale niektóre zdjęcia przedstawiają co innego inne co innego, przy modemie nie wiadomo czy to s-2 czy nie :|
Ostatnio zmieniony 19 paź 2013, 16:22 przez konrad, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

tak dok dokłądnie na końcu pl. :)

a tej stronie tylko sprzedaj a z s2. Bo rozmawiałem z nimi niedawno i u nich kupowałem już jakiś czas temu :)
:D POMOC = LIKE :D
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post