goclever quantum 4

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

Powodzenia w korzystaniu.
Który adres wywala błąd?
Ten który podałem w poście #17?
U mnie link działa.
MilN
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 26 wrz 2014, 11:17
Lokalizacja: opole
Kontakt:

Post autor: MilN »

Tak,ten.
U mnie wyświetla błąd.
Mam jeszcze jedno pytanie,czy wiesz jak użyć goclevera jako routera?by laptop mógł też korzystać? wystarczy włączyć hotspota?(gdzieś widziałam tę funkcję..) czy w lapie też trzeba coś ustawiać?
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2014, 12:57 przez MilN, łącznie zmieniany 1 raz.
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

Oczywiście, że możesz:
Prawdopodobnie (czasem są różnice w opcjach):
"Ustawienia - Więcej - Tethering i punkt dostępu - Hotspot & tethering settings - kliknij w - Wi-FI Hotspot.
Skonfiguruj hotspot WIFI:
- nazwa sieci (SSID),
- ustawiamy poziom bezpieczeństwa, czyli WPA2 PSK, aby połączenie z routerem nastąpiło po wpisaniu hasła - wpisz swoje hasło i kliknij Zapisz.
Nazwę i hasło będziesz używał w odbiorach WiFi.
MilN
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 26 wrz 2014, 11:17
Lokalizacja: opole
Kontakt:

Post autor: MilN »

Dziękuję :)
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post