czas Aero2 się kończy

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
jakubd
Stały bywalec
Posty: 490
Rejestracja: 08 lip 2011, 17:31
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jakubd »

Piotrek, proszę. Jak rozumiem według ciebie to śp. p. Walter maczał palce w kapciu...
Piotrek
Początkujący forumowicz
Posty: 23
Rejestracja: 17 cze 2013, 12:43
Lokalizacja: cz-wa
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

jakubd , proszę cię, czy ty udajesz czy jesteś taki "oryginalnie intelektualny" i nie widzisz oczywistych rzeczy. ja nie twierdzę że cała czerwona zaraza sprzysięgła się przeciwko aero (włącznie z leninem i trockim). ja tylko twierdzę niezaprzeczalnie że ten czerwony kryminał rąbie nasze państwo na milion różnych sposobów, jednym z nich jest aero2 , to taki ich mały dodatkowy zarobek "na waciki" (oni mają lepsze sposoby). natomiast wydaje mi się że masa ludzi z tych którzy kupili karty chip do tej technologii, na pewno olała zagadnienie i rzuciła gdzieś w kąt nie interesując się nią. tutaj na tym forum jest garstwa twardzieli którzy próbują cośzdziałać, ja od 3 miechów nie korzystam z aero2
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

Nie korzystanie to lanie wody na mlyn tej zaklamanej firemki. Trzeba dzialac :
https://www.facebook.com/Aero2captcha

przynajmniej protesty pisac do oporu
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

Chwała Twardzielom, niesława Mięczakom.
Na tym forum pomagamy sobie wzajemnie walką z captchą i jednocześnie
jak widać (dziękuję cpt. Nemo) staramy się walczyć z Aero2 aż im spadną kapcie
i zostaną w dziurawych skarpetkach.
Szczególnie cenimy tych którzy wnoszą konstruktywne uwagi do walki z kapciami.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 15:08 przez Zecik123, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek
Początkujący forumowicz
Posty: 23
Rejestracja: 17 cze 2013, 12:43
Lokalizacja: cz-wa
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

ja osobiście nie jestem wymagającym internautą, mi wystarczyłby net ze stabilnie działającym transferem 256kilo . niech zmniejszą na początek transfer , wyrzucą tę kapcze i wprowadzą stabilną jakość łącza (to jest moja opinia). potem jak ta technologia będzie poprawnie pracować to niech ewentualnie wprowadzają nowe pomysły, a nie tak jak teraz robią, że łacze jest do dup..y, nic nie działa i dorzucają jeszcze jakieś cyferki.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 14:40 przez Milek, łącznie zmieniany 1 raz.
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

Wszystko dzialalo przewaznie bardzo dobrze i zgodnie z koncesja. No moze klopoty z odebraniem karty, brak mozliwosci odbioru osobistego, ktory byl w swoim czasie itp. itd. Dopiero od 1 kwietnia Aero zaczal nas jawnie lekcewazyc i maksymalnie utrudniac uzywanie BDI.

https://www.facebook.com/Aero2captcha/posts/1444097912498527
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

Sadzisz Piotrek
Że jak podasz w kapciu nr legitymacji SB, PZPR, czy przepustki do ITI, GW to ograniczenie zniknie?

從我的 用 Galaxy Note II LTE 發送
Awatar użytkownika
mawin
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 27 kwie 2014, 20:12
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: mawin »

Witam,
używam karty Aero2 już ponad rok i do 01.04.2014r. nie miałem żadnego powodu do narzekania ! Problemy zaczęły się wraz z wprowadzeniem konieczności logowania się po przepisaniu literek z obrazka ...
Korzystałem i korzystam z karty sporadycznie - w domu mam dostęp do internetu przez WiFi - częściej np. kiedy wyjeżdzam z domu na urlop...
Dzisiaj miałem wątpliwą przyjemność a właściwie konieczność kilkakrotnego logowania się do internetu - i nerwy mi kompletnie puściły !!!
Literki konieczne do wprowadzenia są nieczytelne, w moim tablecie nie mogę ich powiększyć i dopiero po kilkunastu próbach udaje mi się ... ale tylko pozornie, bo ponowne włączenie dostępu do internetu wymaga wyłączenia i ponownego włączenia transmisji danych !!!
Zapisałem sie na FORUM, ponieważ NIE WIEM, co z tym problemem zrobić - fakt, że Karta AERO2 daje darmowy dostęp nie upoważnia dostawcy do utrudniania tego dostępu legalnym posiadaczom karty !
Pozdrawiam Mawin
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

Spróbuj tego - https://play.google.com/store/apps/details?id=ks.aero2captcha.app.
Ma pewne ograniczenia (telefony dual sim) ale może w twoim tablecie się dobrze sprawdzi.
Ja mam informację, że jest zgodna z tabletami Ainol Aurora II, Pentagram Quadra 9.7" i Modecom FreeTab 2096+ HD X2.
Piotrek
Początkujący forumowicz
Posty: 23
Rejestracja: 17 cze 2013, 12:43
Lokalizacja: cz-wa
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

"Sadzisz Piotrek
Że jak podasz w kapciu nr legitymacji SB, PZPR, czy przepustki do ITI, GW to ograniczenie zniknie?"

myślę że to forum to nie jest miejsce do dyskusji o takich tematach , ale tak na marginesie to było by fajnie jakby mieli pełną świadomość na kogo głosują w czasie wyborów. troche też ciekawi mnie fakt jak ludzie sobie tłumaczą to że głosowali na stalinowskich kryminalistów, no i że z telewizora wbijają sobie do głowy komunistyczną propagandę , identycznie jak u putina.

a tak wogóle w kwestii tematu to ja od około ponad 2 miesięcy nie korzystam z aero, ponieważ wtedy przez zbyt długi czas jakość tego netu była tragiczna
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post