Captcha w Aero2

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

Po 5 godz. 20 min. pojawiła się captcha (desktop+E3131s-2+Aero2).
Wprowadziłem kod, wyłączyłem/włączyłem TNI i jest znowu połączenie. Jestem na forum.
Jeśli chodzi o laptop+TL-MR3020+Aero2 (WiFi do laptopa) to mija właśnie 2 godz. 34 min. i nic nie musiałem wprowadzać (?).
Cały czas jest połączenie. Zobaczę jak długo.
W ramach testów korzystam aktualnie z obu zestawów jednocześnie.
Thunderer
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 16 cze 2012, 18:05
Lokalizacja: Połaniec
Kontakt:

Post autor: Thunderer »

U mnie w mieście przez wprowadzeniem kodów znacznie ciężej było się połączyć z siecią, mój modem i router nie zgrywali się zbyt dobrze ale po tych kodach łączenie trwa szybko i udało się im widocznie odciążyć sieć tym i to skutecznie.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

Witam , warto podkreślić że od przyszłego tygodnia captcha będzie co 60min , teraz jest średnio 2,3 na dzień ogólnie.
Pomogłem? Daj +
piotrasta
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 02 kwie 2014, 12:25
Lokalizacja: bdg
Kontakt:

Post autor: piotrasta »

nie wiem czy można ale na twarzoksiąrzce jest grupa która zbiera się przeciwko kapciowi w aero2 może coś z tego będzie na razie jest niecałe 150 osób
udało się im widocznie odciążyć sieć tym i to skutecznie.
wierzysz w te bajki o przeciążeniu sieci przez torrentmaniaków?
marek1846
Często tu zagląda
Posty: 35
Rejestracja: 20 paź 2012, 11:44
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Post autor: marek1846 »

Jedyny problem jaki widzę, to przenoszenie czasu zużytego przed rozłączeniem na następną sesję. Dotychczas zawsze wiedziałem, że zbliża się 60 min. i nie powinienem próbować łączyć się np. z bankiem. Teraz trzeba zapisywać ile pozostało z poprzedniego logowania. P
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

Fajne wrazenia sa z nawigacja gdy nagle przed wiekszym skrzyzowaniem gasnie wyswietlanie mapy :(
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post