calkowity problem z polaczeniem z internetem ;-(

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
sKeT08
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 2 kwie 2014, 19:16
Lokalizacja: Pruszków
Kontakt:

Post autor: sKeT08 »

Mam ten sam problem. Tel: Zte v987 Android: 4.2.1. Od wczoraj nie mam dostępu do internetu z telefonu. Wszystko jest, H+, 5 kresek zasięgu jednak nic nie można zrobić. Jakieś pomysły?
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 5 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

Polecam używać podstawowych przeglądarek dostarczonych z systemem android , nie powinno być problemów.
Pomogłem? Daj +
adriano7
Początkujący forumowicz
Posty: 6
Rejestracja: 2 kwie 2014, 11:43
Lokalizacja: s-cie
Kontakt:

Post autor: adriano7 »

the_foe pisze: Jezeli łączysz sie przez SIM to Opera jest tu jedynym problemem. Połącz sie jakos inaczej i zainstaluj inna przeglądarkę (chocby Operę Mobile - tylko wyłącz w opcjach Turbo).
the_foe kestes wielki !!!

Odinstalowalem opere mini !!! Podlaczylem komore do pc...sciagnolem opere mobile !

I znow mam areo 2 dzieki !!!
Awatar użytkownika
czakulec1825
Początkujący forumowicz
Posty: 15
Rejestracja: 23 mar 2014, 20:32
Lokalizacja: Legnica
Kontakt:

Post autor: czakulec1825 »

Używam operę mini łącząc się przez sim i nie zauważyłem takiego problemu.
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 5 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

Ponieważ masz prawdopodobnie wyłączoną opcje turbo , ona powoduję problemy z operą.
Pomogłem? Daj +
Orzeszeq
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 24 mar 2014, 19:22
Lokalizacja: Mejznerzyn
Kontakt:

Post autor: Orzeszeq »

sKeT08 pisze: Mam ten sam problem. Tel: Zte v987 Android: 4.2.1. Od wczoraj nie mam dostępu do internetu z telefonu. Wszystko jest, H+, 5 kresek zasięgu jednak nic nie można zrobić. Jakieś pomysły?
Tez używam ZTE V987 na przeglądarce Google Chrome działa jak najbardziej, pokazuje się captcha i wystarczy przepisać i wyłączyć i włączyć transmisję.

Wysłane z mojego ZTE V987 przy użyciu Tapatalka
fitmania
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 24 kwie 2014, 11:56
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: fitmania »

Na Andku 4.1.2 - opera mini + prawdopodonie turbo - brak kodów captcha czyli tym samym brak neta. Przeinstalowałem na opera mobile - 0 problemów. Kody pokazują się normalnie. Szkoda że trzeba dodatkowo resetować połaczenie. Zauwazyłem że nie mam problemów z korzystaniem z Aero open air, ale w budynkach / większych sklepach - z tym jest już róznie. Mieszkam w Bielsku-Białej.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post