Captcha +7 dni

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

rumcajs pisze: Czy ktoś z obsługujących internet za pośrednictwem Aero też ma problem, że net rozłacza się po np. 1min, 6min, 13 min, mimo, że Kapeć działa? A jeżeli tak, to co mam zrobić by takie sytuacje się nie powtarzały. Pozdrawiam
Nie odnotowałem jeszcze takiej sytuacji, ile masz % zasięgu?
Pomogłem? Daj +
specol
Początkujący forumowicz
Posty: 11
Rejestracja: 09 kwie 2014, 11:47
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: specol »

Ja tak mam, od momentu wprowadzenia kapcia, rozlacza szybciej niz 60 min, zasieg mam prawie na full, testowalem na dwoch modemach USB. hehs....

Cos posunęło sie z UKE?

Pozd.
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

Jeżeli chodzi o UKE to na 99% odpowiedz zostanie ukazana w tym tygodniu, ponieważ będzie się kończyło dodatkowe 7 dni testów Captcha 14/15 kwiecień.Jak się czegoś dowiem to od razu napisze w wiadomościach.
Pomogłem? Daj +
specol
Początkujący forumowicz
Posty: 11
Rejestracja: 09 kwie 2014, 11:47
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: specol »

Oki, dzieki Milek

Dodam ze oczywiscie (ktos juz chyba wspominal) kapec na Operze sie nie wyswietla ( chyba najlepiej dodac do ulubiony, dopiero wtedy wyskoczy okienko z aero2)

A pomyslec ze ten net ma byc forma "bezplatnego" dostepu do netu, a w tej chwili tylko ogranieci uzytkownicy tak naprawde moga z tego skorzystac...
sasukepl
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 03 mar 2014, 14:11
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Post autor: sasukepl »

proponuje uzywac tylko opery i narzekac ze net nie dziala. przed wprowadzeniem capcia opera dzialala wiec niech rozwiaza ten problem i tyle.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

sasukepl pisze: proponuje uzywac tylko opery i narzekac ze net nie dziala. przed wprowadzeniem capcia opera dzialala wiec niech rozwiaza ten problem i tyle.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nic to nie da , na oficjalnej stronie napisali że na Operze może nie działać.
Pomogłem? Daj +
sasukepl
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 03 mar 2014, 14:11
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Post autor: sasukepl »

no dzialalo i juz nie dziala w kulki leca

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
specol
Początkujący forumowicz
Posty: 11
Rejestracja: 09 kwie 2014, 11:47
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: specol »

Szkoda ze ten kapeć nie synchronizuje sie z czasem polaczenia...

Mozna sie polaczyc bez kapcia, po 10 min rozlaczenie, kapec, polaczenie i wtedy 60 min, rozlaczenie, polaczenie, 15 min znowu kapec... ;/

Wiadomo cos nowego?
fitmania
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 24 kwie 2014, 11:56
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

Post autor: fitmania »

Moje spostrzeżenia co do Opery w kontekście używania Aero2 są następujące. Mam lenovo a820, dual sim, android 4.1
1. Na przeglądarce Opera Mini - captcha się nie wyświetla. Bez problemu Captcha wczytuje się na aplikacji internet od Androida.
2. Odinstalowałem Opere Mini - w to miejsce wrzuciłem Operę Mobile - Captcha normalnie się wczytuje, restart połączenia internetowego i mam normalnie net przez godzinę.
Jan Paweł Długi
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 26 kwie 2014, 08:27
Lokalizacja: Starachowice
Kontakt:

Post autor: Jan Paweł Długi »

Jestem w szoku jak zobaczyłem dziś nowego kapcia aero2.. Oni chyba upadli na łeb i na szyję!
Ledwo się zalogowałem. Czy znowu ktoś dał, a ktoś dostał w łapę jak to zwykle dzieje się w tym kraju? Ktoś musi się za to wziąć bo to są kpiny!

Obrazek Obrazek Obrazek Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro[/size][/img]
Zablokowany
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post