Brak połączenia - Tychy - Awaria ?

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
eroden
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 15 kwie 2014, 22:37
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: eroden »

Ale mnie w ogole nie przekierowuje na strone z captcha, laduje strone i bum, brak polaczenia, poza tym nigdzie nie moge znalezc informacji o tym ip.
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

No okej , a serwery DNS masz ustawione na sztywno czy pobieraj automatycznie ?
Pomogłem? Daj +
eroden
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 15 kwie 2014, 22:37
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: eroden »

Jedynie co ustawialem to APN w samsungu, wszystko normalnie smigalo, ale od wczoraj internet nie dziala.
kurex
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 16 kwie 2014, 10:00
Lokalizacja: Tychy
Kontakt:

Post autor: kurex »

Milek to co mam zrobić żeby to działało. ?
Podesłałeś filmik, ale to robią na kompie nie na smartphonie..
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post