Telefon z Androidem jako router wifi -> wpisanie kodu na urządzeniu docelowym

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
lukeniu
Początkujący forumowicz
Posty: 14
Rejestracja: 02 kwie 2013, 16:48
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lukeniu »

@up wyobraź sobie osobę słabowidzącą, albo niewidomą czyli taką która nie jest w stanie odczytać kodu.
Ja nie narzekam, zmieniłem dostawcę na Plusa i jestem zadowolony, że nie muszę oczu męczyć na jakiś tam kod.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
deadriam
Często tu zagląda
Posty: 29
Rejestracja: 26 sie 2014, 06:52
Lokalizacja: Police
Kontakt:

Post autor: deadriam »

lukeniu pisze: @up wyobraź sobie osobę słabowidzącą, albo niewidomą czyli taką która nie jest w stanie odczytać kodu.
Tacy ludzie jak np ze slabym wzrokiem,ktorzy nie dowidza to maja kolego opcje w komputerze oraz dodatki do telefonow,tabletow i itp w postaci programow ulatwiajacych dostep np i miedzy innymi Lupa
,a nawet opcje glosowe...
Uzywam tylko Aero w pracy (okolica blokuje inne WIFI)i masa moich kolegow juz sie stara,inni juz dostali Aero,to bardzo dobre rozwiazanie.
Owszem zrobilbym, cos z tym captcha,nie powiem,ze mnie nie irytuje,ale darowanemu koniowi nie zagladam w zeby.
Ostatnio zmieniony 01 paź 2014, 17:45 przez deadriam, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepisy kulinarne Warto zajrzeć-Polecam
lukeniu
Początkujący forumowicz
Posty: 14
Rejestracja: 02 kwie 2013, 16:48
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lukeniu »

Niestety żaden czytnik ekranowy na kapcia nie jest w stanie zaradzić.

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

Wyslij zgłoszenie do aero to ci wyłącza captcha

Wysłane z mojego GT-I9305 za pomocą Tapatalk 2
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post