e3131 z play problem

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

W poście #1 piszesz, że masz modem Huawei E3131.
W poście #10 piszesz, że masz modem ZTE MF631.
To się w końcu zdecyduj co masz i o czym piszesz.
fly0
Początkujący forumowicz
Posty: 9
Rejestracja: 27 lis 2014, 13:45
Lokalizacja: Czeladź
Kontakt:

Post autor: fly0 »

Zecik123 pisze: W poście #1 piszesz, że masz modem Huawei E3131.
W poście #10 piszesz, że masz modem ZTE MF631.
To się w końcu zdecyduj co masz i o czym piszesz.
sugerowałem się opakowaniem na którym pisze huawei e3131
zaś na modemie zte mmf631
Zecik123
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 20 sie 2012, 17:37
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Zecik123 »

To możesz mieć problem - patrz tutaj http://aero2forum.pl/temat-modem-zte-mf631.
fly0
Początkujący forumowicz
Posty: 9
Rejestracja: 27 lis 2014, 13:45
Lokalizacja: Czeladź
Kontakt:

Post autor: fly0 »

dzięki

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post