Czy ktos może napisac co sie dzieje z netem ww Areo od kilku dni!!!

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
drudar
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 11 lut 2014, 20:15
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Post autor: drudar »

Ja jestem z Białegostoku i od piątku ma to samo. Wcześniej z połączeniem nie było problemów.
Swierk
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 22 cze 2015, 14:59
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: Swierk »

No to szok że aero potrafi tak zlewać klienta... Ciekawe czy w płatnych pakietach jest tak samo bo już na pewno nie wykupię (bo jest do 2016 czy coś się zmieniło?)
czarnax
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 20 cze 2015, 09:08
Lokalizacja: Ostrówek
Kontakt:

Post autor: czarnax »

Swierk pisze: No to szok że aero potrafi tak zlewać klienta... Ciekawe czy w płatnych pakietach jest tak samo bo już na pewno nie wykupię (bo jest do 2016 czy coś się zmieniło?)
Właśnie, ciekawe jak płatne pakiety działają. Tak areo jest do grudnia 2016 roku.
Dziwi mnie tylko to ,ze nikt nic nie pisze.
Ciekawe jak długo to potrwa. Człowiekowi odechciewa sie korzystania z takiego netu
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

Najpierw plus bank pozniej lot to moze i aero jest ofiara ataku ;)

Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2
Swierk
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 22 cze 2015, 14:59
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: Swierk »

Słuchajcie dziś byłem u rodziców oddalonych 1km ode mnie i u nich na tablecie z włożoną kartą aero o dziwo działa :O wracam do siebie pełen nadzieji i c**j :/
Różnica taka że ja mam router mobile WIFI HUAWEI E586 w którym nic nie było mieszane w ustawieniach :/
Jeszcze tylko taka różnica że ja na moim aero wykorzystałem pakiet promocyjny 1GB a oni nie... Taa pewnie dlatego aero mi życie teraz utrudnia...
mEwa
Początkujący forumowicz
Posty: 6
Rejestracja: 19 cze 2015, 10:16
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: mEwa »

Ja nie korzystałam z dodatkowego pakietu, a mimo to neta nie mam :/
Swierk
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 22 cze 2015, 14:59
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: Swierk »

Poszedłem z moim kieszonkowym routerem 500 m dalej od domu i o dziwo połączenie stabilne i nie zmienia się z 3G na hspa :O
Czy to możliwe że dobudowali nowy nadajnik i mieszkam dokładnie pośrodku dwóch najbliższych i przez to router łączy się raz z jednym raz z drugim non stop?
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

Jak masz 3g to router po prostu widzi sieć dopiero jak masz H to zwykle oznacza ze się coś dzieje

Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2
Markski
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 24 cze 2015, 07:52
Lokalizacja: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Markski »

Witam wszystkich,
u mnie też na 3g działa stabilnie, a gdy ustawione jest WCDMA to tak jak u wszystkich.Czyli na mój prosty rozum problem jest z szybszym transferem, gdy się zrywa to modem się rozlącza mimo dobrego zasięgu.
Ałero użytkuje praktycznie od samego początku i słyszałem kiedyś taką opinię: sieć nie wyrabia przy takiej ilości użytkowników a włodarzom sieci to na rękę.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

Markski pisze: Witam wszystkich,
u mnie też na 3g działa stabilnie, a gdy ustawione jest WCDMA to tak jak u wszystkich.Czyli na mój prosty rozum problem jest z szybszym transferem, gdy się zrywa to modem się rozlącza mimo dobrego zasięgu.
Ałero użytkuje praktycznie od samego początku i słyszałem kiedyś taką opinię: sieć nie wyrabia przy takiej ilości użytkowników a włodarzom sieci to na rękę.
Pozdrawiam
Co rozumiesz przez 3G i wcdma bo jak dla mnie to jeden pies.

Co do nie wyrabiania aero to przecież proste. Nie zapłaciliśmy czytaj zaoszczędzilismy to wszelkie obowiązki koncesyjne sa dla nas uciążliwe a to ze użytkownicy nie moga to trudno ich problem my sie wywiązujemy z tego co mamy w koncesji i nic wiecej poza.



Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post