Czy ktos może napisac co sie dzieje z netem ww Areo od kilku dni!!!

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
Awatar użytkownika
szymon384
Często tu zagląda
Posty: 46
Rejestracja: 28 wrz 2011, 14:57
Lokalizacja: Wincentów woj mazowieckie
Kontakt:

Post autor: szymon384 »

dlatego ja sobie kupiłem starter orange i korzystam z tego internetu wychodzi 1 zł za 1 GB polecam
http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4004314445,title,Pakiet-Internetowy-6-GB-za-6-zl-na-wakacje-,article.html
Swierk
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 22 cze 2015, 14:59
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: Swierk »

Dziś w mojej lokalizacji wróciło do normy... zobaczymy
czarnax
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 20 cze 2015, 09:08
Lokalizacja: Ostrówek
Kontakt:

Post autor: czarnax »

Swierk pisze: Dziś w mojej lokalizacji wróciło do normy... zobaczymy
u mnie nadal problem. A robiłeś "reset" ustawień? Czy po prostu wrocilo do normy.
Swierk
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 22 cze 2015, 14:59
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: Swierk »

Ustawienia miałem zawsze dobre samo wróciło :)
czarnax
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 20 cze 2015, 09:08
Lokalizacja: Ostrówek
Kontakt:

Post autor: czarnax »

Swierk pisze: Ustawienia miałem zawsze dobre samo wróciło :)
No własnie ja tez mam takie ustawienia :D moze i do mnie wróci kiedys :p
czarnax
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 20 cze 2015, 09:08
Lokalizacja: Ostrówek
Kontakt:

Post autor: czarnax »

Czy u kogoś tez jest widoczna poprawa ???? U mnie nadal czarna du...a!!!!!!!!!!!!!!!!!
czarnax
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 20 cze 2015, 09:08
Lokalizacja: Ostrówek
Kontakt:

Post autor: czarnax »

czarnax pisze: Czy u kogoś tez jest widoczna poprawa ???? U mnie nadal czarna du...a!!!!!!!!!!!!!!!!!
POnawiam pytanie u mnie bez zmian....
To jest jakas tragedia!!!!!
Czy nikt nie może sie tym zając????
Po to kupilam areo aby z niego korzystac a nie po to aby sie wkurzac!!!!
Dziwi mnie fakt,że tak długo to trwa i nikt nie widzi problemu!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

A zadalas pytanie na bok@aero2.pl ?

Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2
czarnax
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 20 cze 2015, 09:08
Lokalizacja: Ostrówek
Kontakt:

Post autor: czarnax »

spag pisze: A zadalas pytanie na bok@aero2.pl ?

Wysłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2
Oczywiscie, ze napisałam... i odpisali tak jak każdemu aby skonfigurowac.... niestety to nic nie pomaga.....
Mam w zapasie inny net ale chce aby mi działało Aero!!!
Swierk
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 22 cze 2015, 14:59
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: Swierk »

Swierk pisze: Ustawienia miałem zawsze dobre samo wróciło :)
nie na długo :/ i obecnie jednego dnia jest ok drugiego już nie :/
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post