Ja mam pentagrama w domu i nie mam problemu z zasięgiem (parter i piętro), co prawda jest zimno i nie sprawdzałem jak to będzie wyglądało w ogrodzie, ale nie zamierzam ganiać z laptopem po krzakach

niby ja też z note nie zamierzam..., ale z fonem już tak i (ponieważ dość intensywnie używam fona w necie albo neta w foniemaciekad pisze:... ale nie zamierzam ganiać z laptopem po krzakach![]()
Ale znam inne firmy, które mimo tego, że tylko sprzedają sprzęt (przyklejając swoją nazwę) starają się o aktualizacje do produktu, który wprowadzili do sprzedaży. Niestety Pentagram się nie wysila.pawelarc pisze: (btw pentagram to firma handlowa jest! dlatego często próżno szukać aktualizacji...)
Router mam zainstalowany na piętrze domu. Strop solidny beton monolit i router daje radę. We wszystkich zakamarkach domu jest zasięg co najmniej na dwie kreskipawelarc pisze: dlatego mam pytanie o zasięg praktyczny tego routerka - jaki jest?
ok, MR3220 jest na atherosie...vistamaster pisze:...A dobrych routerów szukajcie na platformie: Atheros, Ralink, Broadcom...
Pytanie do djinformatyk:maciekad pisze: Router podaje czas sesji paredziesiąt godzin i nawet nie "zauważa" ponownego łączenia. Sprawdzałem w czasie ponownego łączenia sesję z bankiem i nie rozłączyło, tak, że jest OK