512 kb/s od 10.05.2012 r.

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
grzech1991
Stały bywalec
Posty: 289
Rejestracja: 05 mar 2012, 12:52
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: grzech1991 »

Obrazek

pomiar z dzisiaj, otwarte pare kart + steam + gg + skype + file medic
Obrazek Obrazek
wojcik
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 10 maja 2012, 12:28
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: wojcik »

Macie pomysł czemu mam taki słaby upload? Może to być wina słabego zasięgu? Jest na poziomie -105-107 dBm

Obrazek
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Zdecydowanie za słaby zasięg, lub błąd pomiaru.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2012, 21:22 przez aero, łącznie zmieniany 1 raz.
wojcik
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 10 maja 2012, 12:28
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: wojcik »

Nie sądzę, że to błąd pomiaru bo taka wartość pojawia się za każdym razem :( to zasięg wpływa tylko na upload?
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Także na Download, ale to w różnych przypadkach można zaobserwować - nie jesteś jedyny.
grzech1991
Stały bywalec
Posty: 289
Rejestracja: 05 mar 2012, 12:52
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: grzech1991 »

To też moim zdaniem zależy od priorytetów, u mnie przełącza na gorszy tryb pracy - dopiero gdy praktycznie w ogóle nie ma internetu (co jest chore, po co mi np. hspa+ gdy download wynosi góra 10-20kB/s).
Obrazek Obrazek
grzech1991
Stały bywalec
Posty: 289
Rejestracja: 05 mar 2012, 12:52
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: grzech1991 »

Obrazek

Dzisiejszy test. Najlepszy wynik to 780/600kbps, tylko że się nie zapisał. Na dodatek prędkości przy dwóch urządzeniach podłączonych.
Obrazek Obrazek
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Ładnie i ten upload, u mnie jak było, tak jest.
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 lip 2012, 17:02 przez aero, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
onelove
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 15 wrz 2012, 21:19
Lokalizacja: Żory
Kontakt:

Post autor: onelove »

Witam jaki macie speed w przybliżeniu 7 km od nadajnika. Prosze o odpowiedz.
Prawda, pokój, miłość, szacunek, zaufanie, lojalność, sprawiedliwość daje życiu sens.
ODPOWIEDZ