Jaki najlepszy modem/router pod Aero2?

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
mlody010
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 13 sty 2014, 20:04
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: mlody010 »

Witam, posiadam modem Huawei 173u-2 i kartę AERO2. Jestem zadowolony z tego, ale szukam jakiegoś dobrego ruthera pod aero2.
Chodzi o ruther WiFi, bez używania modemu. Tak aby aero działało na laptopie i telefonie przez WiFi, ktoś coś dobrego poleca?
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

Tak jak napisałem wyżej router tplinka. Ja uzywam używam od samego początku i polecam.

Wysłane z GT-I9300 - S3
:D POMOC = LIKE :D
Siszunia
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 15 sty 2014, 23:55
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: Siszunia »

denox pisze: polecam także rozejrzeć się za 3131-s2 :) sam używam i polecam :)
Witam
Czy ten MoDeM LINK będzie dobry i czy to jest taki o którym pisałeś ??
Jaki polecasz router Wifi pod ten modem oczywiście Wifi N ??

Dzięki za pomoc
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

Siszunia pisze:
denox pisze: polecam także rozejrzeć się za 3131-s2 :) sam używam i polecam :)
Witam
Czy ten MoDeM LINK będzie dobry i czy to jest taki o którym pisałeś ??
Jaki polecasz router Wifi pod ten modem oczywiście Wifi N ??

Dzięki za pomoc
Ten modem który podany był w poście jest to HUAWEI E3131s-2 ten o którym napisałem lecz jest to wersja HiLink. Też działa z aero2 . Ja z doświadczenia polecam zazwyczaj wersję zwykłą HUAWEI E3131s-2. Lecz jak kto woli :)

Co do routera to polecam Tp-Link TL-MR3220
można zajrzeć dokładnie tutaj: http://aero2forum.pl/temat-moj-zestaw-do-odbioru-aero2-perfekcyjnie-dziala-foto
:D POMOC = LIKE :D
mlody010
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 13 sty 2014, 20:04
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: mlody010 »

rozumiem, ale chodzi mi tylko o router, który będzie udostępniał sygnał WiFi na kilka urządzeń. Nie chce używać dodatkowych modemów, chcę łączyć się przez kartę WiFi w laptopie czy też w telefonie
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

no dokładnie tak masz w moim przypadku :) modem podpięty jest do routera i po wifi łączysz się z Aero2 :)
:D POMOC = LIKE :D
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post