Konflikt adresów IP

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
grzech1991
Stały bywalec
Posty: 289
Rejestracja: 05 mar 2012, 12:52
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: grzech1991 »

Sprawdź jak możesz na innym urządzeniu/komputerze. Tylko tak się przekonasz.
Obrazek Obrazek
Janusz1945
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 29 lip 2012, 09:41
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: Janusz1945 »

Dziękuję. Spróbuję.
Janusz1945
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 29 lip 2012, 09:41
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: Janusz1945 »

Cpt. Nemo. To dla mnie zbyt skomplikowane. Zainstalowałem modem w laptopie córki i przez ok. 4 godz. nie pojawił się komunikat o konflikcie IP. Wolę już z tym się męczyc lub zmienić operatora niż oddać komputer w obce ręce. Nie mam zaufania do żadnych warsztatów i oprócz komputerów wszystko naprawiam lub wyrzucam sam. Zamykam temat. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Janusz
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

Czyli wyszło na moje.
Nie operator winien a zła konfiguracja komputera w zakresie protokołu tcpip

Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Janusz1945
Początkujący forumowicz
Posty: 10
Rejestracja: 29 lip 2012, 09:41
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Post autor: Janusz1945 »

Kolego Kapitanie, może masz rację a może nie. Odinstalowałem modem i ponownie zainstalowałem. Od kilku godzin jest spokój. Może to modem?
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post