Aero2 rozpoczyna wymianę kart SIM
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ale jak to dokładnie jest, nadajniki plusa = aero2? Ale plus nie ma 900MHz?
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Nijak nie jest narazie, bo nowe karty dadzą się uruchomić dopiero 1 października. Zatem nikt nic więcej nie powie, chyba że na podstawie kart nie wymagających wymiany, ale nie wiadomo jakie opcje zostaną w nich włączone lub wyłączone po 01.10.2012
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Witam wszystkich. Dziś wypełniłem wniosek o kartę on-line, wpłaciłem i wysłałem poleconym do firmy. Czy kartę otrzymam przed 1.10 czy dopiero po zmianach ? Jeżeli wcześniej to czy będę mógł ją użytkować wcześniej czy po tym terminie ? Drugie moje pytanie to takie czy zakupiony w Play modem E3131 po 2014r będzie jeszcze zdolny do użytku pod względem norm ? Czy to jest zakup sensowny tylko na te 2 pozostałe lata ? Dzięki za informacje i sorry za może trochę lamerskie pytania.
Ostatnio zmieniony 27 sie 12, 19:39 przez muzior, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Nowe karty da się uruchomić, ale te które były wydane i nie podlegają wymianie.cpt. Nemo pisze: Nijak nie jest narazie, bo nowe karty dadzą się uruchomić dopiero 1 października. Zatem nikt nic więcej nie powie, chyba że na podstawie kart nie wymagających wymiany, ale nie wiadomo jakie opcje zostaną w nich włączone lub wyłączone po 01.10.2012
Otrzymasz kartę przed 1 października, ten termin nie ma nic do rzeczy jeśli bierzesz nowego sima na siebie. Kartę możesz użytkować od razu jak dostaniesz. Czy 27zł za ponad 2 lata darmowego internetu jest sensowne? Twój wybór, jak za drogo to nie bierzmuzior pisze: Witam wszystkich. Dziś wypełniłem wniosek o kartę on-line, wpłaciłem i wysłałem poleconym do firmy. Czy kartę otrzymam przed 1.10 czy dopiero po zmianach ? Jeżeli wcześniej to czy będę mógł ją użytkować wcześniej czy po tym terminie ? Drugie moje pytanie to takie czy zakupiony w Play modem E3131 po 2014r będzie jeszcze zdolny do użytku pod względem norm ? Czy to jest zakup sensowny tylko na te 2 pozostałe lata ? Dzięki za informacje i sorry za może trochę lamerskie pytania.

Masz rację, ale doliczając już 129zł + 34zł za SIM (z kosztami przelewów) to już jakaś sumka jest, ale mało ważne. Chodzi mi o to czy modem przez te 2 lata się nie zestarzeje na tyle żeby można było go używać dalej np w innej sieci
No nic, tak czy tak już go zakupiłem więc odwrotu nie ma
Dzięki.

Czyli jak rozumiem po 21.12.2014r karty SIM trzeba będzie odsyłać do firmy chcąc odzyskać kasiorę ?
Możesz odesłać po terminie lub wcześniej.
Ta wymiana karty SIM jest płatna?
Ta wymiana karty SIM jest płatna?
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Przelewy są za darmo, urządzenie i tak i tak musisz kupić. Jak podpiszesz umowę to będziesz miał je wliczone w cenę abonamentu. Jak kupisz E3131 to się raczej nie zestarzeje. Chyba, że download 21mbps to dla Ciebie za mało.muzior pisze: Masz rację, ale doliczając już 129zł + 34zł za SIM (z kosztami przelewów) to już jakaś sumka jest, ale mało ważne. Chodzi mi o to czy modem przez te 2 lata się nie zestarzeje na tyle żeby można było go używać dalej np w innej sieciNo nic, tak czy tak już go zakupiłem więc odwrotu nie ma
Dzięki.
Koszt odsyłki pewnie z 5zł, mi osobiście nie zbyt by się chciało w to bawić - ale co kto woli.cpt. Nemo pisze: Nie kupuje się karty SIM, tylko bierze pod zastaw, a to różnica.
Raczej można.muzior pisze: Czyli jak rozumiem po 21.12.2014r karty SIM trzeba będzie odsyłać do firmy chcąc odzyskać kasiorę ?
Jest na koszt aero2aero pisze: Ta wymiana karty SIM jest płatna?
-