Samsung Galaxy S Duos S7562

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

THEJAJO pisze: A w razie potrzeby, tetering i po klopocie. ;P
A po godzinie-dwu i po baterii :)
Niestety MiFi jest sporo wydajniejsze i ekonomiczniejsze.
No i nie przeszkadza w rozmowach telefonicznych :)
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
THEJAJO
Często tu zagląda
Posty: 39
Rejestracja: 24 lut 2012, 15:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: THEJAJO »

Bywa...

Ale zaraz, czy przypadkiem w Androidzie 4 nie usunieto problemu zzerania baterii? ;> Czy sie myle?
Ostatnio zmieniony 14 lis 2012, 22:08 przez THEJAJO, łącznie zmieniany 1 raz.
Lenovo T400 | TP-LINK TL-MR3020v1 + Huawei E3131s-2
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

W tym wypadku się oczywiście mylisz

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
THEJAJO
Często tu zagląda
Posty: 39
Rejestracja: 24 lut 2012, 15:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: THEJAJO »

Czy aby napewno sie myle?

Ten post http://aero2forum.pl/showthread.php?tid=149&pid=4111#pid4111 i nastepny.
Lenovo T400 | TP-LINK TL-MR3020v1 + Huawei E3131s-2
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

THEJAJO pisze: Czy aby napewno sie myle?
Oczywiscie ze tak, bo po prostu nie wiesz o czym piszesz :)
Tu nie chodzi o zarcie baterii z powodu blokady TS11, i nie tyle to Google "naprawilo" ile naprawilo samo Aero2 w nowych kartach :)

Zzeranie baterii w trybie przenosnego punktu dostepu to zupelnie inne zjawisko. Sprobuj a sam zrozumiesz dla czego nie starcza wtedy bateria na dluzsza prace, co sie dzieje jak ktos w miedzyczasie zadzwoni i co jak Ty zechcesz do kogos zadzwonic :)
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
THEJAJO
Często tu zagląda
Posty: 39
Rejestracja: 24 lut 2012, 15:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: THEJAJO »

Ze tez na to nie wpadlem. ;/

Dobrze ze sa ladowarki i prad w poblizu, z czym de facto musza sie liczyc uzytkownicy smartfonow. ;)
Lenovo T400 | TP-LINK TL-MR3020v1 + Huawei E3131s-2
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

THEJAJO pisze: Dobrze ze sa ladowarki i prad w poblizu, z czym de facto musza sie liczyc uzytkownicy smartfonow. ;)
A ja to ujmuje w taki sposób :
Dobrze że są MiFi tam gdzie nie ma łatwego dostępu do prądu lub jest marny zasięg internetu, np. tylko w oknie lub w jednym miejscu pola namiotowego :)
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
THEJAJO
Często tu zagląda
Posty: 39
Rejestracja: 24 lut 2012, 15:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: THEJAJO »

Sa plusy i minusy obu rozw., nie bede sie spieral (pod namioty nie jezdze ;) .

Ja mam zamiar korzystac z Aero w czasie 'podrozy' do pracy, czy np. w awaryjnej sytuacji potrzeby neta, i tylko na tel., wiec takie rozw. jak MiFi nie jest poprostu potrzebne. Kto wie, moze z czasem okazac sie ze jednak, ale poki co poprostu nie. Moze ktos in. skorzysta. dzX za info w kazdym razie.
Lenovo T400 | TP-LINK TL-MR3020v1 + Huawei E3131s-2
5kt
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 06 lut 2013, 17:59
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: 5kt »

Witam
Przymierzam się do zakupu tego telefonu i w związku z tym mam następujące pytania:
1) Czy na tym telefonie będzie działać bezpłatny internet z Aero2?
2) Jeśli tak, to czy podczas korzystania z internetu z karty Aero2 można dodzwonić się na drugą kartę np. z Play,a? czy wtedy telefon będzie dzwonił, a internet zostanie rozłączony, czy obydwa będą chodziły?
3) czy karta sim z Aero2 musi być umieszczona konkretnie w którymś slocie na kartę sim, czy to obojętne? czyli czy obydwa sloty obsługują UMTS900 na którym chodzi Aero2?
4) jeżeli tylko jeden slot obsługuje UMTS900 to w nim umieścimy kartę Aero2, a drugi slot nie obsługuje UMTS900 to w nim umieścimy kartę telefoniczna np. Play'a (domyślam się, że w takim przypadku obsługuje gsm), to czy jeżeli ktoś mi wyśle mms'a na kartę Play'a, to czy go telefon odbierze tego mms'a, czy trzeba przekładać kartę Play'a do tego slotu, który obsługuje UMTS900?
Proszę o odpowiedź
A może jakiś inny telefon dual sim polecacie, oprócz chińczyków.
THEJAJO
Często tu zagląda
Posty: 39
Rejestracja: 24 lut 2012, 15:28
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: THEJAJO »

Proponuje przeczytac watek dokladnie i zerknac do wskazanych zrodel. Na wszystkie pyt. sa odp.
Lenovo T400 | TP-LINK TL-MR3020v1 + Huawei E3131s-2
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post