Gdzie działa Aero2 w Polsce

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
Awatar użytkownika
greg79
Często tu zagląda
Posty: 206
Rejestracja: 09 lis 2012, 08:51
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: greg79 »

Miechów, małopolskie

Na 05.01.2013 zasięg w tej miejscowości nie istnieje. Samochód stał w najwyższym punkcie tej miejscowości, tj. przy ulicy Pęckowskiego Zbigniewa i 0% sygnału. Największym problemem tej miejscowości jest fakt iż znajduje się ona w dziurze a wokoło jest teren górzysty i brak anten Aero2 w pobliżu.

Odradzam zdecydowanie inwestowanie w antenę gdyż zasięg od strony Warszawy pojawił się dopiero w miejscowości Wodzisław a do Miechowa jest jeszcze 27 KM w linii prostej. Szczątkowa wartość Aero2 od strony Krakowa pojawiła się dopiero na górce w miejscowości Wężerów a więc 9 KM od Miechowa w linii prostej. Sygnał był z Bibice (k.Krakowa), dach zajazdu Kosynier (CID 2735[4567]) - odległość do Wężerowa: 19 KM w linii prostej.
ciemek_22
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 15 sty 2013, 20:05
Lokalizacja: Kolonia Wólka Zabłocka
Kontakt:

Post autor: ciemek_22 »

a ktoś może sprawdzić miejscowość Kolonia Wólka zabłocka (woj. lubelskie) czy chodzi tam internet areo
dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
romper25
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 18 sty 2013, 12:43
Lokalizacja: Moczydłów
Kontakt:

Post autor: romper25 »

Góra Kalwaria, Moczydłów śmiga nieźle
Tomasz1
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 22 sty 2013, 21:20
Lokalizacja: Mielęcin pyrzycki
Kontakt:

Post autor: Tomasz1 »

Nie prosciej spojrzec na BTSearch.pl? Jest opcja mapy satelitarnej a wtedy latwo zorientowac sie czy sa przeszkody...
pedro224
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 08 lis 2011, 18:26
Lokalizacja: Nowa Sól
Kontakt:

Post autor: pedro224 »

Nowa Sól działa super.Niedawno zainstalowali dwie stacje.
webster21@10g.pl
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 03 lut 2013, 21:31
Lokalizacja: Ostrów Lubelski
Kontakt:

Post autor: webster21@10g.pl »

ciemek_22 pisze: a ktoś może sprawdzić miejscowość Kolonia Wólka zabłocka (woj. lubelskie) czy chodzi tam internet areo
dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
W Ostrowie Lubelskim działa. Ale jest tylko jedna kreska. (może wina zbyt slabego modemu)
Marek
Często tu zagląda
Posty: 37
Rejestracja: 31 gru 2011, 16:00
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Marek »

Duszniki Zdrój, czy ktoś sprwdzał działanie zasięgu?
SW-319 U,SE-Vivaz :huh:
rafmax17
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 01 mar 2013, 13:58
Lokalizacja: Jarosław
Kontakt:

Post autor: rafmax17 »

Czy ktoś mógłby sprawdzić zasięg w Jarosławiu?
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

U mnie w piwnicy dziala :)
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
Awatar użytkownika
Asiulecka
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 04 lut 2013, 16:14
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Asiulecka »

Kochani a wiecie jak sprawuje się zasięg w Zachodniopomorskim ??( okolice Kołobrzegu)
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post