Gdzie działa Aero2 w Polsce

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
free172
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 28 lut 2012, 16:22
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski
Kontakt:

Post autor: free172 »

nadajnik mam na mapce niecałe 5 km od modemu niestety internetu aero2 brak :(
Marek
Często tu zagląda
Posty: 37
Rejestracja: 31 gru 2011, 16:00
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

Post autor: Marek »

Łukawica ,gmina Narol-jest zasięg -87 dBm/-91 dBm (z prędkością 92,17 Kbps-112,98 Kbps), mówili "to koniec świata".
SW-319 U,SE-Vivaz :huh:
Rafall
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 21 maja 2013, 09:38
Lokalizacja: Wieluń
Kontakt:

Post autor: Rafall »

Wieluń i okolice - co najmniej 5 km sygnał rewelka
Basiówka
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 29 maja 2013, 12:52
Lokalizacja: Basinów
Kontakt:

Post autor: Basiówka »

siema mieszkam we wsi Basinów woj. mazowieckie około 20km od kozienic.
Niedawno powstały 2 nadajniki Aero2 jeden w miejscowosci głowaczów(mieszkam 9km od nadajnika w linni prostej) i drugi w świerżach górnych(mieszkam 10km od nadajnika w linni prostej) po drodze sa drzewa no bo to wies, mam pytanie czy bedzie u mnie działał internet aero2??? sprawdzał ktos? chociaż pewnie nikogo nie ma z tych okolic bo bym wiedział :)
ponizej fot dla zobrazowania sytuacji.

ta czerwona kropka w srodku kółka to moj dom :)
Obrazek
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013, 13:14 przez Basiówka, łącznie zmieniany 1 raz.
_Donek_
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 11 maja 2013, 17:37
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: _Donek_ »

No więc jestem nowym świeżym użytkownikiem Areo2, sporo jeżdżę po Polsce więc będę dopisywał miejscowości.
Warszawa - rewelacja z zasięgiem i działaniem.
Piaseczno i okolice - rewelacja z zasięgiem i działaniem.
Kozienice - zasięg kiepski 1 kreska, jednak net śmiga poprawnie.
Małkinia Górna - zasięg kiepski musiałem szukać by uzyskać chociaż jedną kreskę, jednak jak już się pojawił, net śmiga poprawnie.
Zabrze, Gliwice - bez problemów.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2013, 19:31 przez _Donek_, łącznie zmieniany 1 raz.
focus
Początkujący forumowicz
Posty: 6
Rejestracja: 12 sty 2013, 03:15
Lokalizacja: kraków
Kontakt:

Post autor: focus »

ludzie ! darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby...U jednych będzie działał , a u innych nie..szukajcie a znajdziecie :D
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

Ale to nie jest darowany kon tylko solidnie opłacona z naszych pieniędzy usługa

Wysłano via Tapatalk z Androida.
Wprawdzie Konstytucja gwarantuje wolność wypowiedzi, ale nie gwarantuje wolności po wypowiedzi...
tom913
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 15 kwie 2013, 17:19
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Post autor: tom913 »

Radzyń Podlaski i okolice śmiga
Aero3
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 07 sie 2013, 13:41
Lokalizacja: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Aero3 »

Witam.

Czy Kolega Greg już nie jeździ? Dawno skończyły się jego raporty. Czy ktoś wie może jak jest w kujawsko-pomorskim, okolice miejscowości Łabiszyn w powiecie żnińskim?
Mimi57
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 12 sie 2013, 12:40
Lokalizacja: dolnośląskie
Kontakt:

Post autor: Mimi57 »

Witam, czy mogłabym prosić o info czy będzie zasięg w miejscowości Drołtowice koło Sycowa w dolnośląskiem? Ktoś z mojej rodziny tam właśnie wkrótce się przeprowadza i wie że są tam problemy z zasięgiem generalnie jakimkolwiek....
Czekam na odpowiedź i dziękuje bardzo z góry oczywiście, pozdrawiam
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post