Gdzie działa Aero2 w Polsce

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
SecretPL
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 07 mar 2014, 19:28
Lokalizacja: Koczała
Kontakt:

Post autor: SecretPL »

Witam. Mam pytanie czy aero2 działa w miejscowości Człuchów? Województwo pomorskie :) .
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

SecretPL pisze: Witam. Mam pytanie czy aero2 działa w miejscowości Człuchów? Województwo pomorskie :) .

Hej , ciężko jest określić czy jest aero2 czy nie ma. Sprawdzałem twoją miejscowość i pokazało mi że:
-Według bazy danych BTSerach ( LINK : http://tiny.pl/ql1q8) nie istnieje tam żaden nadajnik Aero2
-Według bazy UKE( LINK: http://tiny.pl/ql1q6) (Pozwoleń) są 2;
W tej sytuacji zostaje ci tylko sprawdzenie kartą ;/ , możesz się posłużyć mapkami Plusa i Cyfrowego Polsatu w ewentualności.Ogólnie sumując istnieje jakaś szansa że jest ten nadajnik.
Pomogłem? Daj +
Awatar użytkownika
kropinho
Początkujący forumowicz
Posty: 11
Rejestracja: 22 maja 2014, 03:20
Lokalizacja: Bestwina
Kontakt:

Post autor: kropinho »

Witam.A w Bielsku-Białej i okolicach działa ?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

kropinho pisze: Witam.A w Bielsku-Białej i okolicach działa ?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Witam , nie powinno być problemu z zasięgiem Aero2
http://tn.1j.pl/ry0xp/
Pozdrawiam
Pomogłem? Daj +
Awatar użytkownika
kropinho
Początkujący forumowicz
Posty: 11
Rejestracja: 22 maja 2014, 03:20
Lokalizacja: Bestwina
Kontakt:

Post autor: kropinho »

No to super,jutro wysyłam list i czekam na karte sim ;-)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
deadriam
Często tu zagląda
Posty: 29
Rejestracja: 26 sie 2014, 06:52
Lokalizacja: Police
Kontakt:

Post autor: deadriam »

Moja lokalizacja:
Szczecin-Ul.Ludowa
Stocznia Gryfia-Wyspa
Posterunek PKDW WYSPA
Dojazd od przeprawy SKANSKA

Zakaz wstępu pieszego-Przeprawa pontonowa-tylko auto
Przepisy kulinarne Warto zajrzeć-Polecam
Milek
Stały bywalec
Posty: 276
Rejestracja: 05 sty 2014, 20:55
Lokalizacja: Wieleń
Kontakt:

Post autor: Milek »

deadriam pisze: Moja lokalizacja:
Szczecin-Ul.Ludowa
Stocznia Gryfia-Wyspa
Posterunek PKDW WYSPA
Dojazd od przeprawy SKANSKA

Zakaz wstępu pieszego-Przeprawa pontonowa-tylko auto
http://beta.btsearch.pl/ > oznacz nadajniki Aero2 :) > masz od wyboru źródło danych polecam baze BTS serach , ale czasem też UKE ma rację.
Pomogłem? Daj +
Awatar użytkownika
spag
Stały bywalec
Posty: 307
Rejestracja: 15 lis 2011, 00:19
Lokalizacja: GdziesWuk
Kontakt:

Post autor: spag »

Jadac ostatnio z Krakowa nad morze okolice Kołobrzegu a4 i później przed Legnica skręt do góry na s3 w strone szczecina patrzyłem prawie caly czas na zasieg i moze dwa razy byl brak zasiegu w okolicach gdzie bylo duże zalesienie chyba w lubuskim. Ogólnie okreslilbym ze 98% trasy było pokrycie

從我的 用 Galaxy Note II LTE 發送
dj_turbo
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 29 sty 2015, 09:48
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dj_turbo »

Hej,
W miejscowości Sułów, Milicki, Dolnosląskie działa na jedną, góra dwie kreski. A czasem jest tak że nie ma wcale zasięgu i to musisz mieć podpięta antenę. bez anteny zewnętrznej zapomnij. I żeby nie było tak kolorowo, to musisz się znajdować przynajmniej na pierwszym piętrze budynku i to po stronie nadajnika, bo na poziomie gruntu tez nie działa. A w miliczu jest nadajnik, to jest ok 10km -http://btsearch.pl/szukaj.php?search=milicz&siec=8&mode=adv
Tak że generalnie można napisać że Aero2 jest w miejscowości Sułów, powiat milicki.
mkrlgt
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 24 lut 2015, 12:28
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: mkrlgt »

A mi w Gdyni przy ulicy Partyzantów nie działało
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post