Telefony do Aero2

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
Szymon_Zy
Początkujący forumowicz
Posty: 13
Rejestracja: 07 paź 2011, 18:25
Lokalizacja: Biała Górna
Kontakt:

Post autor: Szymon_Zy »

Z e63 działa spoko, 256/256 tylko na SL500 nie dalo rady polaczyc sie przez bluetooth, a na starym aspire 3610 bez problemu.
Awatar użytkownika
MMZabrze
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 24 wrz 2011, 18:37
Lokalizacja: Zabrze-Rokitnica
Kontakt:

Post autor: MMZabrze »

Przetestowałem Nokia 6700 Classic - działa jak należy. Konfiguracja prosta i przysparza kłopotów.
Kartę już mam .... więc kolejny użytkownik Aero ;)
grabarz_tg
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 29 paź 2011, 13:43
Lokalizacja: WW-a
Kontakt:

Post autor: grabarz_tg »

Samsung Omia I? Chyba nie da rady. Ktos korzystał?
Malowanie Poznań-Twoja Ściana zaopiekujemy się twoją ściana, malowanie, tynki strukturalne - Poznań i okolice
TheArt
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 03 lis 2011, 18:37
Lokalizacja: Silesia
Kontakt:

Post autor: TheArt »

Huawei U8500 działa.
Awatar użytkownika
mirek
Początkujący forumowicz
Posty: 19
Rejestracja: 28 gru 2011, 22:02
Lokalizacja: Ruda Śląska
Kontakt:

Post autor: mirek »

TheArt pisze: Huawei U8500 działa.
ale aktualizowałeś system?
bo standardowo on posiada Android 2.2 Froyo,
a ktoś pisał że aero2 chodzi dopiero od wersji androida 2.3
TheArt
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 03 lis 2011, 18:37
Lokalizacja: Silesia
Kontakt:

Post autor: TheArt »

Tak musisz update'wać.
Awatar użytkownika
mirek
Początkujący forumowicz
Posty: 19
Rejestracja: 28 gru 2011, 22:02
Lokalizacja: Ruda Śląska
Kontakt:

Post autor: mirek »

TheArt pisze: Tak musisz update'wać.
szkoda, także nie wiem jaki telefon wybrać,
bo jak android to z reguły 2.x a najlepiej było by od razu mieć 2.3.
Chyba wybiorę coś z symbianem. Czekam na kartę także jeszcze
mam trochę czasu.
cpt. Nemo
Stały bywalec
Posty: 385
Rejestracja: 27 gru 2011, 00:14
Lokalizacja: Warszawa Bielany
Kontakt:

Post autor: cpt. Nemo »

mirek pisze: bo standardowo on posiada Android 2.2 Froyo,
a ktoś pisał że aero2 chodzi dopiero od wersji androida 2.3
Na Samsungu ACE smiga bardzo pieknie na Froyo, nie ma problemow.

Nemo
Awatar użytkownika
mirek
Początkujący forumowicz
Posty: 19
Rejestracja: 28 gru 2011, 22:02
Lokalizacja: Ruda Śląska
Kontakt:

Post autor: mirek »

cpt. Nemo pisze:
mirek pisze: bo standardowo on posiada Android 2.2 Froyo,
a ktoś pisał że aero2 chodzi dopiero od wersji androida 2.3
Na Samsungu ACE smiga bardzo pieknie na Froyo, nie ma problemow.
Nemo
No to w końcu jak jest?
bo na oku mam jeden tel. z tym Android 2.2 Froyo,
i nie chciałbym od razu w nim grzebać.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post