Telefony do Aero2

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
Aramis
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 06 lut 2012, 22:32
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: Aramis »

Bez problemu Aero2 działa na xperii x8 z adkiem 2.1 orginalny soft. Za pierwszym razem ustawiłem APN darmowy i wybrałem siec aero, ustawienia się zapamiętały i tylko przekładam teraz karty :-)
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 22:39 przez Aramis, łącznie zmieniany 1 raz.
tomcio__26
Początkujący forumowicz
Posty: 9
Rejestracja: 17 sty 2012, 21:09
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Post autor: tomcio__26 »

Konfigurował ktoś Nokie C2-01, sieć wyszukuje jest w zasięgu ale brak dostępu, pewnie problem z blokadą TS-11.?
TomekS
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 19 wrz 2011, 15:07
Lokalizacja: Piwniczna
Kontakt:

Post autor: TomekS »

Miał ktoś styczność z Samsungiem Jet S8000?
http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php
Ma całkiem niezłe parametry i tanio go można dostać tylko pytanie czy pójdzie na nim Areo2?
jakubd
Stały bywalec
Posty: 490
Rejestracja: 08 lip 2011, 17:31
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jakubd »

Poza tym, że nie spełnia wymogu kat8 i musisz pilnować, żeby zakupić wersję EU (z umts 900) - to raczej będzie działał.
mop
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 18 lis 2011, 21:32
Lokalizacja: gdzieś
Kontakt:

Post autor: mop »

czy nokia C5-00 bedzie działać z aero2 ma HSDPA 900 Mhz ?
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Ma HSDPA 10.1 Mb/s 900 MHz więc będzie działać.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 10:17 przez aero, łącznie zmieniany 1 raz.
mop
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 18 lis 2011, 21:32
Lokalizacja: gdzieś
Kontakt:

Post autor: mop »

a nokia 500 ma niby HSDPA 900 Mhz i jesli komuś dziala to jak skonfigurowaćją żeby dzialała. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, 09:20 przez mop, łącznie zmieniany 1 raz.
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Nokia 500 dokładnie ma HSPA 14,4/5,7 Mb/s w paśmie 900/2100 MHz.
mop
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 18 lis 2011, 21:32
Lokalizacja: gdzieś
Kontakt:

Post autor: mop »

tzn że powinien działać i jest telefonem kat 10 czyli spełnia minim wymag regulaminowe?
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Spełnia wymagania regulaminowe dla BDI.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post