Telefony z dual sim WCDMA/GSM

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
Awatar użytkownika
r-mrozek
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 23 gru 2012, 18:15
Lokalizacja: Lelis
Kontakt:

Post autor: r-mrozek »

a czy w HTC Desire HD będzie działać aero2?
a czy w HTC Desire HD będzie działać aero2?
Ostatnio zmieniony 23 gru 2012, 20:14 przez r-mrozek, łącznie zmieniany 1 raz.
ROUTER: Tp-link MR3420
MODEM: Huwawei E3131 (z Play)
LAPTOP: Asus, Intel Core i3 2,1Ghz , karta graficzna GeForce Gt 520M
Nolan
Często tu zagląda
Posty: 184
Rejestracja: 26 lut 2012, 17:17
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Nolan »

r-mrozek pisze: a czy w HTC Desire HD będzie działać aero2?
Będzie: http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php


@Pinacolada jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, to się powstrzymaj.
pinacolada blada
Często tu zagląda
Posty: 43
Rejestracja: 08 paź 2012, 23:50
Lokalizacja: Ruski bród
Kontakt:

Post autor: pinacolada blada »

no widze ze ty sporo sensownej odpowiedzi udzieliles. To ze obsluguje 900MHz to nie znaczy, ze jest to urzadzenie kat. 10 dlatego podalem link do materialu, ktory opisuje na co zwracac uwage przy takim zakupie.
Ponadto nie napisales czy model telefonu pozwala w momencie przesylania danych poprzez uzycie karty sim aero korzystac w tym samym czasie tez z karty do telefonu. Pewnie o tym nie wiedziales, ale tak wlasnie jest wiec nie sztuka jest wydac kupe kasy aby sie dowiedziec, ze zakup nie byl trafiony.

Razi Cie link do konkurencyjnej strony to go wykasuj bo chyba o to Ci chodzilo.
Nolan
Często tu zagląda
Posty: 184
Rejestracja: 26 lut 2012, 17:17
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Nolan »

@Pinacolada gdybyś się odrobinę bardziej wysilił, to pewnie byś sobie darował wywód na temat działania dual-sim, bo ten telefon ma jeden slot na kartę.
Pytanie było proste - czy działa Aero2. Odpowiedź jest równie prosta. Działa. Gdyby było pytanie, czy spełnia warunki regulaminu, odpowiedź byłaby równie prosta - nie.
A, że samo pytanie nie do końca pasuje do wątku, w którym padło, to już inna bajka. To już jednak zajęcie dla Admina albo Moda.
pinacolada blada
Często tu zagląda
Posty: 43
Rejestracja: 08 paź 2012, 23:50
Lokalizacja: Ruski bród
Kontakt:

Post autor: pinacolada blada »

temat jest: Telefony z dual sim WCDMA/GSM
więc ja swoje 5 grozy dalem na temat jakiego tyczy się rozmowa.
sebek2893
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 25 gru 2012, 18:45
Lokalizacja: Siedlce
Kontakt:

Post autor: sebek2893 »

Witam
Mam nowy telefon Imperius Aero mt7005 dual-sim z Androidem.
Otóż mam problem z internetem Aero.
Karta (aero) jest wsadzna w slot 3g/wcdma a druga w gsm.
Ustawienia mam wszystkie takie jak podane gdzieś na innym forum czyli APN darmowy, data conection Aero
Punkt dostępowy ustawiony, roamingi zaznaczone, a dalej nie ma zasięgu i nie chce połączyć z internetem.
Ma ktoś jakiś pomysł. Mieszkam w centrum wiec zasięg mam, zresztą kiedyś chodziło Aero na modemie.
Proszę o jakieś rady jak to ruszyć
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post