Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
Nolan
Często tu zagląda
Posty: 184
Rejestracja: 26 lut 2012, 17:17
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Nolan »

Korzystam cały czas w okolicach szpitala MSWiA. Zero problemów i przerw. Nie wiem, czemu masz problem. Wczoraj wieczorem jechałem tramwajem, korzystałem z Aero w smartfonie i przy Batorego żadnej dziury w transferze nie zauważyłem. Z resztą w okolicy BTSów nie brakuje, więc nawet jak by jakiś był wyłączony, to modem ma z czego wybierać.
smerf222
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 30 sty 2013, 17:31
Lokalizacja: Nowy Sącz
Kontakt:

Post autor: smerf222 »

Witam , jestem nowa, cieszę się że takie forum jest :)

Czy można sprawdzić jak jest z zasięgiem w Nowym Sączu przy ulicy Jagiellońskiej 19 bo teoretycznie wg tej mapki http://was.plusgsm.pl/GSIMZ/ImzControl powinien być a go nie ma. Czasem złapie 1 kreskę ale o użytkowaniu praktycznie trudno mówić.
Natomiast na Węgierskiej w okolicy ZUS działa na tym samym urządzeniu.
Czy można coś zrobić aby to Aero2 działało przy ul.Jagiellońskiej.
Modem to Huawey E3131.
Pozdrawiam.
dominikxp
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 27 mar 2013, 17:04
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: dominikxp »

Suwałki
Ulica xxx-lecia

Chciał bym się dowiedzieć czy tutaj ktoś był i czy jest zasięg, wg mapy bt search.. najbliższy bts jest w augustowie, w linnie prostej jest to okolo 28km, myslicie że jest szansa na sygnał?
Lukas
Początkujący forumowicz
Posty: 20
Rejestracja: 09 gru 2012, 23:25
Lokalizacja: Cegielnia lubelskie
Kontakt:

Post autor: Lukas »

Szanse są chyba niewielkie... Za daleko...

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Awatar użytkownika
Asiulecka
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 04 lut 2013, 16:14
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Asiulecka »

czy ktoś wie jak ma się zasięg z zachodniopomorskim ? Kołobrzeg, Trzebiatów.. ??
Pozdrawiam.
espziwp
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 12 cze 2013, 16:37
Lokalizacja: Budy Michałowskie
Kontakt:

Post autor: espziwp »

Budy Michałowskie k Jaktorowa
mazowieckie pow grodziski

Ostatnie mi wcięło zasięg i nie wiem czy to może jakaś zmiana ustawień czy darmowa promocja :)
Maras87
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 15 cze 2013, 15:01
Lokalizacja: Wejherowo
Kontakt:

Post autor: Maras87 »

Chciałbym się dowiedzieć czy u mnie jest możliwy odbiór AERO2

miejscowość: Domatówko
województwo : Pomorskie

Wprowadzając szczegóły subskrypcji wystąpił u mnie problem
nazwa punktu dostępu którą wpisuje to Play bo mam taki modem E3131 jednak
wyświetla mi że jest to nazwa niepoprawna
nazwę użytkownika wpisuje darmowy.

Czy ktoś może mi pomóc i podpowiedzieć o co chodzi ? :(
Nolan
Często tu zagląda
Posty: 184
Rejestracja: 26 lut 2012, 17:17
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Nolan »

APN ustawiasz "darmowy", użytkownik i hasło zostawiasz puste i zezwalasz na roaming.
fajny52
Początkujący forumowicz
Posty: 7
Rejestracja: 29 maja 2013, 07:18
Lokalizacja: katowice
Kontakt:

Post autor: fajny52 »

Jesli Bts znajduje się 3 km od mojego miejsca zamieszkania Trzcinica to jest mozliwe ze nie mam zasiegu?
browarowiec
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 22 cze 2013, 22:01
Lokalizacja: Iwięcino
Kontakt:

Post autor: browarowiec »

Dzień dobry,

Chciałbym zapytać, czy jest możliwość odbioru Aero2 w miejscowości Grabowo, gmina Malechowo. Najbliższe nadajniki to 16km Łazy i 17km Sławno.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post