Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
jarson5
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 04 gru 2014, 11:24
Lokalizacja: Puławy
Kontakt:

Post autor: jarson5 »

Puławy Witam u mnie też jest problem z siecią, czyli jej brak na terenie Puław i u moich znajomych którzy korzystają z Aero.
pablo93
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 04 gru 2014, 21:52
Lokalizacja: Dęblin
Kontakt:

Post autor: pablo93 »

Witam u mnie również nie działa Aero, od 1 grudnia od ok 23:00. 3 grudnia znalazł sieć ale nie ma transmisji danych, przeglądarka krzyczy jesteś offline. Jestem z Dęblina. Mam nadzieję, że szybko to naprawią.
MatiX5
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 03 gru 2014, 23:08
Lokalizacja: Puławy
Kontakt:

Post autor: MatiX5 »

Parę minut temu znów sprawdziłem, czy sieć Aero2 działa w Puławach - i okazuje się, że chyba wszystko jest już ok - połączyłem się wreszcie z siecią i wszystkie strony ładują się bez problemów.
espresso
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 03 gru 2014, 11:07
Lokalizacja: kurów
Kontakt:

Post autor: espresso »

wczoraj opisali z bok ze pracują nad tym ;)
i faktycznie działa :)
plecho1
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 01 sty 2015, 20:01
Lokalizacja: Świdnik
Kontakt:

Post autor: plecho1 »

Witam.
Ujazdów powiat włodawski województwo lubelskie.
Od jakichś dwóch tygodni brak Aero2 mimo że przy ręcznym wyborze operatora jest dostępny Plus 3G ale Aero2 nie chce się zarejestrować do sieci.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2015, 20:07 przez plecho1, łącznie zmieniany 1 raz.
chiko90
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 14 sty 2015, 10:21
Lokalizacja: moszczanica
Kontakt:

Post autor: chiko90 »

podkarpackie gmina stary dzików od wczoraj brak aero tzn. zasięg jest ale nie pobiera danych (brak połączenia)
ma ktoś w tym okręgu podobny problem?
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post