Chcesz wiedzieć czy Aero2 będzie działać u ciebie lub dlaczego nie działa? Napisz

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
agata.stachowicz1
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 10 sty 2014, 08:35
Lokalizacja: Dębica
Kontakt:

Post autor: agata.stachowicz1 »

Witam
Czy możesz mi powiedzieć czy Areo2 będzie działać w miejscowości:
Dębica, ul. Targowa, woj. Podkarpackie
Proszę w miarę szybką odpowiedź, bo zostałam wręcz odcięta od innych możliwości podpięcia internetu.
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

agata.stachowicz1 pisze: Witam
Czy możesz mi powiedzieć czy Areo2 będzie działać w miejscowości:
Dębica, ul. Targowa, woj. Podkarpackie
Proszę w miarę szybką odpowiedź, bo zostałam wręcz odcięta od innych możliwości podpięcia internetu.


Witam. Będzie działać.
Przy rynku jest nadajnik Aero2 i przy Urzędzie Skarbowym nadajnik PLUS'a

Pozdrawiam :)
:D POMOC = LIKE :D
kaban.94
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 17 sty 2014, 16:00
Lokalizacja: Żydowo
Kontakt:

Post autor: kaban.94 »

Witam, chciałem się zorientować czy internet będzie działał w tej miejscowości:
-Wieś: Żydowo
-Województwo: Zachodniopomorskie

Z Góry Dziękuje za odpowiedź.
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

kaban.94 pisze: Witam, chciałem się zorientować czy internet będzie działał w tej miejscowości:
-Wieś: Żydowo
-Województwo: Zachodniopomorskie

Z Góry Dziękuje za odpowiedź.

Tak będzie działać. W okolicy masz nadajniki Aero2 jak również Plus'a

Obrazek
:D POMOC = LIKE :D
dodi79
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 22 sty 2014, 14:48
Lokalizacja: Łuków
Kontakt:

Post autor: dodi79 »

czy ta awaria dalej trwa? bo w Łukowie nadal nie chodzi aero 2...
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

Awaria już dawno usunięta. więc mogą być inne przyczyny awarii jak np sprzęt :)
:D POMOC = LIKE :D
dario9678
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 25 sty 2014, 16:43
Lokalizacja: Małogoszcz
Kontakt:

Post autor: dario9678 »

Witam

Czy w Małogoszczu woj.świętokrzyskie będzie działać Aero2?
gabry1234
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 25 sty 2014, 19:03
Lokalizacja: Dąbrowa górnicza
Kontakt:

Post autor: gabry1234 »

Witam chciałbym zakupić kartę aero ,ale nie wiem czy u mnie jest szansa,że będzie działać

Dąbrowa Górnicza woj.Śląsk ul.Legionów Polskich i najlepiej cała Dąbrowa Górnicza


Z góry dziękuje i gdyby była taka możliwość to prosiłbym o odpowiedź na pw
Awatar użytkownika
denox
Często tu zagląda
Posty: 236
Rejestracja: 02 paź 2013, 08:17
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kontakt:

Post autor: denox »

gabry1234 pisze: Witam chciałbym zakupić kartę aero ,ale nie wiem czy u mnie jest szansa,że będzie działać

Dąbrowa Górnicza woj.Śląsk ul.Legionów Polskich i najlepiej cała Dąbrowa Górnicza


Z góry dziękuje i gdyby była taka możliwość to prosiłbym o odpowiedź na pw

ogólnie na całym śląsku działa Aero2. Sam jestem z śląska i używam w różnych lokalizacjach A2. Więc będzie działać.
dodatkowo podpowiem że na legionów polskich. Przy szpitalu jest nadajnik Aero2 razem z plusem.
A w okolica całej Dąbrowy jest ich sporo (Aero2) a jeszcze więcej nadajników Plusa więc bez obaw :) )
Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 09:40 przez denox, łącznie zmieniany 1 raz.
:D POMOC = LIKE :D
gabry1234
Początkujący forumowicz
Posty: 2
Rejestracja: 25 sty 2014, 19:03
Lokalizacja: Dąbrowa górnicza
Kontakt:

Post autor: gabry1234 »

denox pisze:
gabry1234 pisze: Witam chciałbym zakupić kartę aero ,ale nie wiem czy u mnie jest szansa,że będzie działać

Dąbrowa Górnicza woj.Śląsk ul.Legionów Polskich i najlepiej cała Dąbrowa Górnicza


Z góry dziękuje i gdyby była taka możliwość to prosiłbym o odpowiedź na pw

ogólnie na całym śląsku działa Aero2. Sam jestem z śląska i używam w różnych lokalizacjach A2. Więc będzie działać.
dodatkowo podpowiem że na legionów polskich. Przy szpitalu jest nadajnik Aero2 razem z plusem.
A w okolica całej Dąbrowy jest ich sporo (Aero2) a jeszcze więcej nadajników Plusa więc bez obaw :) )

Dzięki liczę na to że się nie mylisz bo właśnie będę zamawiał aero : :)
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post