Wznawianie połączeń Aero2 - Mobile Partner, dashboard

Polecane modemy i routery do Aero2. Używanie smartfonów i tabletów z Aero2. Sterowniki, opinie, problemy techniczne, porady.
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Mi działa na E353u-2 w XP, także dziękuje w imieniu forum. :)
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 09:15 przez aero, łącznie zmieniany 1 raz.
sanek1
Początkujący forumowicz
Posty: 6
Rejestracja: 24 lut 2013, 21:25
Lokalizacja: Bolszewo
Kontakt:

Post autor: sanek1 »

Dorzuciłem dla chętnych samą wersję instalacyjną Mobile Partner bez konieczności zmiany dashboardu. Dziękuje wszystkim za testy. To że dashboard nie chce współpracować z XP to tylko wina najnowszych sterowników, które podpiełem do tej kompilacji. Jak będe miał chwile czasu to przygotuje wersję Mobile Partner oraz dashboard ze starszą wersją sterowników. Powinno to rozwiązać ten problem.

Na chwilę obecną mam już odblokowaną wersję dziewiczego nie modyfikowanego MP w najnowszej wersji 23.009.09.01.983. Musze to jeszcze skompilować i poskładać do kupy.
Proces modyfikacji MP jest banalnie prosty i posatram się tutaj opisać dla potomnych w jaki sposób zrobić to samemu z każdą wersją. Ja w tym temacie ameryki nie odkryłem i zebrałem inforamcję z internetu i innych forów.

Dla wszystkich którzy mieli problem z moją modyfikacją dashbordu, wrzucam zrzut orginalnej wersji z mojego modemu E3131 brandowanej PLAY. Link w pierwszym poście.

Chwilowo zarobiony jestem więc jak będe miał chwile czasu to coś tu wrzuce. A wszystkich chętnych zachęcam do testowania i czekam na uwagi. Jeśli będzie zainteresowanie tym projektem to będę starał się go bardziej rozwijać.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 23:42 przez sanek1, łącznie zmieniany 1 raz.
aero
Stały bywalec
Posty: 409
Rejestracja: 11 sty 2012, 10:19
Lokalizacja: Internet
Kontakt:

Post autor: aero »

Zainteresowanie twoim projektem na pewno będzie.

Najlepiej żeby były odblokowane wszystkie możliwe ograniczenia jak tylko są.
Święty Spokój
Początkujący forumowicz
Posty: 3
Rejestracja: 17 kwie 2013, 20:08
Lokalizacja: Olszowa
Kontakt:

Post autor: Święty Spokój »

Witam, zainstalowałem Twoją aplikację. Mam modem 3131 bez blokady. Instaluje aplikacje i wyskakuje mi błąd error code: 10, Find port failed! - co z tym zrobić??
pozdrawiam
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post