zdehlo mi a2 net od 2013-07-13 kolo 20-00

Wszystko na temat sieci Aero2 i usługi bezpłatnego dostępu do internetu BDI. Zasięg, wiadomości, problemy, informacje techniczne, różne pytania. Jak działa BDI, do kiedy będzie działał bezpłatny internet, jak uzyskać kartę, konfiguracja, opinie, testy, problemy techniczne.
htae356
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 14 lip 2013, 09:51
Lokalizacja: warfszawa
Kontakt:

zdehlo mi a2 net od 2013-07-13 kolo 20-00

Post autor: htae356 »

czyli od wczoraj nie moge przebyc sie przez wlaczenie dhcp
kture jakby nieprzydzielalo mi nowych nr ip do dns
kture dla wszystkich hyba som takie same czyli ms-...

ergo pytanie czy wam net dziala ?

a jak ktos wie czy jest morzliwosc logowania bez
ich auto dhcp lub ustawienie wlasnych dns
a moze zalerzy to od modemu ?
Ostatnio zmieniony 14 lip 2013, 10:08 przez htae356, łącznie zmieniany 1 raz.
Ivy
Początkujący forumowicz
Posty: 1
Rejestracja: 14 lip 2013, 10:11
Lokalizacja: DG
Kontakt:

Post autor: Ivy »

Mi też nie działa od wczoraj. Myślałam, że to chwilowe, ale dziś też nie działa... Potem myślałam, że to może modem szwankuje, ale wsadziłam mu starą kartę play'a i śmiga bez problemu.
Ktoś wie w czym rzecz?
htae356
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 14 lip 2013, 09:51
Lokalizacja: warfszawa
Kontakt:

Post autor: htae356 »

powiem ze mialem ze 3 dni temu cos podobnego ale zrestartowalem fizycznie modem i poszlo a teraz i to niedziala pod zadnym systemem a modem widzi i wydaje sie wszystko oprucz ich serweruw dhcp byc ok
Jollka
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 13 lip 2013, 22:44
Lokalizacja: Siewierz
Kontakt:

Post autor: Jollka »

Witam :)
U mnie podobnie (Siewierz) - od jakiś już 5-7 dni u mnie też nie działa - mam 4 kreseczki czarne bez sygnału.
Natomiast znajomy (Myszków) 3 dni temu miał tak samo cały dzień, potem jeden dzień było ok u niego, a od wczoraj ma 3 kreseczki sygnału, ale tel. zachowuje się jakby nie był podłączony do internetu.
jakubd
Stały bywalec
Posty: 490
Rejestracja: 8 lip 2011, 17:31
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jakubd »

Była awaria ogólnopolska usługi...
Ostatnio zmieniony 21 lut 2014, 16:39 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.
soundplayer
Początkujący forumowicz
Posty: 5
Rejestracja: 5 lip 2013, 13:23
Lokalizacja: Zgierz
Kontakt:

Post autor: soundplayer »

jakubd pisze: Była awaria ogólnopolska usługi:
http://jdtech.pl/2013/07/aero2-awaria-uslugi-bezplatnej-13-lipca-2013.html
Awaria 13? Tylko ? Przecież problem jest od kilku dni nie od wczoraj. :P
Jollka
Początkujący forumowicz
Posty: 4
Rejestracja: 13 lip 2013, 22:44
Lokalizacja: Siewierz
Kontakt:

Post autor: Jollka »

soundplayer pisze:
jakubd pisze: Była awaria ogólnopolska usługi:
http://jdtech.pl/2013/07/aero2-awaria-uslugi-bezplatnej-13-lipca-2013.html
Awaria 13? Tylko ? Przecież problem jest od kilku dni nie od wczoraj. :P
Dokładnie :dodgy:
Znajomy - co zdechło mu wczoraj i miał widoczny sygnał już dziś od południa ma Aero2. Natomiast ja nadal od kilku dni nic, więc nie tylko w tej jednej awarii jest problem.


EDIT:
powinno być MIAŁ neta haha, nacieszył sie ze 2-3 godziny i nie ma nic. Ja zresztą podobnie - nadal nic.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2013, 20:14 przez Jollka, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post